KSA Ambroos
8520 KUURNE // BOOMGAARDSTRAAT 134

60 JAAR KSJ/KSAKSA Ambroos / KSJ Kuurne blaast dit jaar 60 kaarsjes uit. Dit kunnen we niet ongevierd voorbij laten gaan. Op 13 en 14 april 2024 houden we een groot feestweekend. Hieronder vindt u het gehele programma.


Zaterdag 13 april


Brunch en spelen

Om deze speciale gelegenheid te vieren, nodigen we alle oudleiding uit op zaterdag 13 april voor een gezellige brunch. Om 10:30 uur gaan we van start met een heerlijk samenzijn voor oud-leiding, partners en kinderen. Een moment om herinneringen op te halen, bij te praten en te genieten van lekker eten.
Maar dat is nog niet alles! Na de brunch is het tijd voor spel en plezier. Even voor 2 gaan we los met activiteiten en uitdagingen. Deze zijn exclusief voor oud-leiding. Dus oud-leiding, haal die speelschoenen al weer uit en trek je uniform maar uit de kast! Dit allemaal gaat door in het oude vertrouwde jeugdcentrum van Kuurne.

Inschrijven kan via deze link!Annie de musical

60 jaar, dat is een goede reden om weer eens groot uit te pakken en dat doen we onder andere met een geweldige musical. Dit jaar spelen we met onze enthousiaste kindjes de hartverwarmende musical “Annie”. De avonturen van dit dappere weesmeisje, haar hond Sandy en de zoektocht naar haar ouders zullen het podium vullen met vrolijkheid, muziek en dans.

De musical gaat door op zaterdag 13 april om 19u. De deuren gaan open om 18u00. De musical zal doorgaan in de Kubox Kuurne. Kaarten zijn binnenkort te verkrijgen via de link hieronder. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Na de musical is iedereen nog welkom voor een gezellige babbel en een drankje in de foyer van de Kubox. Ondertussen kan je eens een toertje doen langs onze tentoonstelling. Hier kan je door de jaren heen de geschiedenis van onze KSA/KSJ zien.

Koop tickets

Zondag 14 april


Spelnamiddag ambroosjes

Zonder onze eigen gastjes zouden we geen KSA meer kunnen zijn. Ook voor hen hebben we een leuke namiddag in petto. Op zondag 14 april organiseren we een spelnamiddag voor alle leden van KSA Ambroos. We starten om 14u en eindigen om 17u. De spelnamiddag gaat door aan de kubox in kuurne. We zorgen voor een heleboel leuke spelletjes en activiteiten. Iedereen is welkom!
BarBroos

Ook voor deze gelegenheid zetten we opnieuw onze BarBroos op. Iedereen is welkom voor een gezellige babbel en een drankje. We zorgen voor een ruim assortiment aan dranken en lekkere hapjes. De bar gaat open om 14u. Dit alles gaat door in de kubox in kuurne. Ook op zondag staat de tentoonstelling open voor iedereen. Hier kan je door de jaren heen de geschiedenis van onze KSA/KSJ zien.